Fundația CIVITAS – Cluj Napoca
Fundația CIVITAS – Cluj Napoca
Adresa
B-dul. 21 Decembrie 1989, Nr. 108/22, 400124 Cluj-Napoca
Numar de telefon
264-590.554
Website
www.civitas.ro
E-mail
office@civitas.ro/marton@civitas.ro

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, fondată în toamna anului 1992, este o organizație pentru care implicarea, participarea și dezvoltarea comunității reprezintă principiile care îi călăuzesc activitățile.

Fundația CIVITAS – Cluj Napoca Fundația CIVITAS – Cluj Napoca Fundația CIVITAS – Cluj Napoca Fundația CIVITAS – Cluj Napoca Fundația CIVITAS – Cluj Napoca
Imagini din proiectele Fundației CIVITAS

Credem cu tărie în puterea inițiativei în rândul comunității și în capacitatea acestuia de a schimba viața oamenilor în bine. De aceea, Fundația Civitas are ca misiune dezvoltarea rurală și regională prin mobilizarea și sprijinirea societății civile, a structurilor publice și private, susținând în mod constant asociativitatea în cadrul comunității.

Informatii cheie despre fundatie

Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă urmăreşte stimularea dezvoltării locale şi regionale. Astfel, echipa noastră elaborează și implementează programe în domeniul dezvoltării locale și regionale, dezvoltă relații cu administraţia publică locală și oferă consultanţă de specialitate pentru administraţiile publice locale în diverse domenii.

Dezvoltare ruralã
Dezvoltarea resurselor umane
Dezvoltarea societãții civile
În perioada mai 2014 – octombrie 2015, dezvoltarea rețelei RuralNet este susținută prin proiectul “RuralNet - rețeaua pentru dezvoltare comunitară” implementat de Fundația PACT, Centrul de Asistență Rurală și Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro); Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.